12-05-2021: Binnensporten wordt niet eerder dan 25 mei

Beste leden en ouders,

Helaas is het sportbedrijf Rotterdam nog niet klaar voor onze komst. We vragen u dan ook om nog even geduld te hebben.

We realiseren ons dat het lang duurt, maar we willen wel een veilig sportklimaat aanbieden aan de kinderen.

Dus tot ziens in de zaal vanaf 25 mei 2021. Voor meer informatie: lees onderstaand bericht of kijk op https://www.sportbedrijfrotterdam.nl/nieuws/corona 

en hou natuurlijk ook onze site in de gaten. Indien er iets veranderd, zullen we u z.s.m. inlichten via onze contactkanalen.

 

Opening zwembaden en binnensport in zicht!
Het zal je vast niet ontgaan zijn; onze zwembaden en onze binnensportlocaties mogen onder voorbehoud vanaf 19 mei weer open. Deze versoepelingen kunnen alleen doorgaan als het aantal besmettingen voldoende blijft dalen, maar we gaan ons hier natuurlijk, net als jij, wel op voorbereiden.

25 mei echt van start
Omdat we de openstelling goed én veilig willen organiseren, kiezen we ervoor om met ingang van 25 mei alle locaties weer te openen. Natuurlijk hebben we onszelf zo goed als mogelijk voorbereid op opengaan, maar de laatste punten op de i kunnen pas nu worden gezet, nu de details de komende dagen bekend worden.

Vraag zaalruimte of badwater aan!
Voor huurders van onze accommodaties geldt dat we zo snel mogelijk van je willen horen óf en zo ja op welke momenten je weer gebruik wil komen maken van onze accommodaties. Voor binnensport kun je dat laten weten via een online formulier. Voor zwembaden loopt dat via de locaties. We sturen alle huurders hierover ook rechtstreeks een bericht met uitgebreide uitleg.

Hoe mag je sport organiseren?
Check de details op de site van de Rijksoverheid en de protocollen vanuit jouw sportbond of brancheorganisatie voor de specifieke regels over hoe jij jouw sportaanbod mag organiseren.

Activiteiten voor zwemgasten
Onze zwembaden zijn per 25 mei weer geopend met een aangepast aanbod. Douches en tribunes blijven gesloten en na het sporten ga je direct naar huis. Houd de website en de Facebookpagina van het zwembad in de gaten voor de exacte regels en programmering. Meer informatie over alle maatregelen vind je op https://www.rijksoverheid.nl/corona.

Instagram

INSTAGRAM

Vol In Beweging

Rotterdam

SPORTCENTRUM DE SPORTMOTOR

Jan Ligthartstraat 95

3083 AL Rotterdam

Fysio Balance

FYSIO BALANCE

Onze persoonlijke

fysiotherapie partner