Activiteiten

Springdagen Sommelsdijk

De springdagen in Sommelsdijk komen eraan. U heeft nog de tijd tot 21 september om hiervoor in te schrijven. Voor het bedrag van € 30,- is uw kind een hele dag weg. Ze gaan daar turnen, springen, tokkelen, zwemmen en nog veel meer.

Schrijf nu in zodat u verzekerd bent van een plaats. Inschrijven via inschrijven activiteiten. Bij inschrijving dient u gelijk het volledige bedrag over te maken op de rekening van VIB o.v.v. naam kind en Sommelsdijk. Dit is uw bevestiging van inschrijving/deelname.

Let op: uw kind dient in het bezit te zijn van een zwemdiploma; zonder diploma geen deelname.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar www.springdagen.nl

Inschrijven klik hier

 

Kamp

Het kampweekend is bekend!!!!

We gaan weer op kamp. Dit jaar gaan we naar Ossendrecht; naar een heus tipikamp met echte tipitenten. We vertrekken op vrijdag 29 mei 2020 en komen op zondag 31 mei 2020 weer terug.

Er is plaats voor 43 kinderen. Opgeven kan via de site; let op dit jaar moet er gelijk een aanbetaling gedaan worden van € 50,- . Doet u dit niet direct, dan wordt uw kind niet definitief ingeschreven en bestaat de kans dat haar plekje naar een ander gaat. De definitieve prijs voor het kampweekend is nog niet vastgesteld i.v.m. het vervoer. We schatten dat het ongeveer € 85 à € 90 zal zijn.

Wil je mee: schrijf je dan snel in. Je kunt je hier inschrijven voor kamp

Is er iets wat je niet mag eten, bepaalde allergieën, medicijngebruik, wat dan ook voor ons van belang: vul dat gelijk in bij opmerkingen, dan kunnen wij daar rekening mee houden.

Thema volgt nog……… spannend

 

De Grote Clubactie